tiistai 11. marraskuuta 2014

Askartelulehtiä: Taika ja Kauneimmat Askartelut

Joulun hiipiessä yhä lähemmäksi alkaa monen askarteluja harrastavan huippuaika. Eri askartelulehdet pursuavat mitä houkuttelevimpia ja kiinnostavimpia ohjeita ja vinkkejä tekemisiin.  Lehtiä selaillessa tulee väkisinkin mieleen ajatus, että tuotahan minäkin voisin kokeilla. Tässä pari esimerkkiä askartelulehdistä, joita itse tulee mielenkiinnolla selailtua. 


Taika

Taika on askartelulehti joka ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Lehden ohjeissa käytetään paljon kierrätys- ja luonnonmateriaalia, eli askartelujen valmistaminen on edullista. Joka lehdessä on ajankohtaisia askarteluja selkeillä ohjeilla sekä todella kauniit kuvat, jotka viimeistään auttavat hahmottamaan valmistamisen vaiheet. Ohjeita on ihan aloittelijoille ja lapsille sekä vaativimpia tekniikkaa ja taitoa vaativia askarteluja vähän edistyneimmille ja aikuisille. Lehdessä on 16-sivuinen ohje- ja kaavasivusto. Lehden askarteluideoita käytetään paljon myös kouluissa ja kerhoissa niiden helppouden ja edullisuuden vuoksi.

Uusin Taika on tietenkin keskittynyt jouluaskarteluihin. Ei uskoisikaan miten suloisia ja hienoja asioita aivan yksinkertaisista jutuista saa tehtyä. Persoonalliset, käsintehdyt joulukortit tai hauskat, sydäntälämmittävät joulukoristeet saavat todellisen joulumielen aikaan. Ehkäpä minäkin kokeilen tänä vuonna jotakin noista ohjeista.

Taika-lehteen kiinnitin itse huomiota vasta viime syksynä. Onhan se ollut jo pitempäänkin markkinoilla, mutta ei ole läheskään kaikilla lehtiä myyvillä firmoilla tarjolla. Lehti oli minulle itselleni todella positiivinen yllätys. Jo sen ulkonäkö on jotenkin piristävä ja houkutteleva. Ja ohjeet tietenkin aika mielenkiintoisia. Minulle on tärkeää että on ohjeita joita voi lasten kanssa tehdä yhdessä. Mutta tiedän kyllä että Taika on noussut todellisten askarteluharrastajien suosikiksi monipuolisten ja mielenkiintoisten ohjeiden vuoksi.

Tutustu Taika-lehden tarjoukseen seuraavasta: Taika-lehti


Kauneimmat Askartelut

Kauneimmat Askartelut on paksu 4 kertaa vuodessa ilmestyvä 68-sivuinen lehti. Tämänkin lehden askarteluohjeet ovat selkeitä ja opastavat vaihe vaiheelta työn tekemiseen. Ohjeita löytyy sekä aloittelijoille että vaativampia töitä haluaville. Lehdestä saa tietoa ja vinkkejä välineiden ja tarvikkeiden hankintaan. Kierrätysmateriaalia käytetään paljon ja löytyy myös hauskoja tuunausohjeita. Kauniit kuvat houkuttelevat kokeilemaan itsekin.

Uusimmassa Kauneimmat Joulun Askartelut- lehdessä on tietenkin jouluaskartelut pääasiassa. Tästä lehdestä löytyy ohjeet monenlaiseen ihanaan joulupuuhasteluun. Käsintehdyt joulukortit tai itsetehdyt lahjat ja joulukoristeet onnistuvat varmasti näillä ohjeilla. Miltäpäs kuulostaisi tuunata vanhasta villapaidasta suloinen pehmolelu lahjaksi jollekkin?

Kauneimmat Askartelut-lehteä muistan jo vuosia sitten selailleeni etsiessäni johonkin tiettyyn ajankohtaan sopivia askarteluohjeita. Ja aina jokin sopivan yksinkertainenkin ohje on löytynyt, jota olen uskaltautunut kokeilemaan. Kovin monimutkaisia juttujahan minun taidoillani ei kannata yrittää.

Tutustu Kauneimpien Askastelujen tarjoukseen: Kauneimmat Askartelut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti