torstai 13. marraskuuta 2014

Kodin Kuvalehti suosikkilehtenä

Lehtiä on tullut tilattua ja ostettua vuosien aikana monenlaisia. Joskus on joku huipputarjous tai hyvä tilaajalahja saanut tekemään lehden tilauksen. Kaupassa voi jokin tietty kiinnostava juttu etukannessa houkutella ottamaan lehden ostoskoriin. Monia lehtiä olen kokeillut ja lukenut, mutta Kodin Kuvalehti on säilynyt suosikkilehtenä. Välillä lopetan tilauksen säästösyistä, mutta jonkin ajan päästä lehti tulee taas postilaatikkoon.


























Kodin Kuvalehti on lehti, jonka parissa viihtyy pitkään. Lehdessä on koskettavia juttuja erilaisista ihmisistä ja kohtaloista. Jutuissa on julkisuudenkin henkilöitä, mutta varsinkin itseäni kiinnostavia ihan tavallisia ihmisiä ja tarinoita. Lehdessä on myös mielenkiintoisia lukijoiden omia kirjoituksia ja kuvia,

Sisustus- ja puutarhasivuilta löytyy paljon mielenkiintoisia ja ajankohtaisia vinkkejä. Esitellään ihmisten koteja, joista saattaa löytyä hyvinkin persoonallisia sisustusratkaisuja, joita taas voi hyödyntää omassa kodissa. Ajankohtaiset puutarhanhoitovinkit muistuttavat lukijaa tekemään omassa puutarhassaan tarvittavat syksy- tai kevättouhut ajoissa. 

Muoti- ja kauneussivuilta löytyy vinkkejä siihen, miten jokainen voi valita juuri itselleen ja omalle vartalomuodolleen sopivat tuotteet ja tyylit. Mallina on ihan tavallisia ihmisiä, ei aina niitä missivartalon omaavia henkilöitä. Ja aina löytyy hyviä ostosvinkkejä tyyliin ja kauneuteen liittyen. 

Ruokasivustoilla on herkullisia ja helppotekoisia reseptejä. Ohjeet ovat monesti ihan arkiseen päivään sopivia, ja niistä saa hyviä taloudellisia neuvoja mietittäväksi. Juhliin ja sesonkeihin sopivat reseptitkin ovat mukana, joten aina löytyy tähän hetkeen sopivia mielenkiintoisia ohjeita. Nyt alkaa olla jo joulun tuoksuiset reseptit tarjolla.

Kodin Kuvalehti on kauniisti ja värikkäästi kuvitettu, joten sitä on hauska ensin vain selailla ja vasta sitten uppoutua paremmin juttuihin. Ja kun lehti on luettu, täytyy ristikkosivu tietenkin täyttää. Eikä lehti kiinnosta pelkästään naisia, vaan monet jutut kiinnostavat myös perheen miesväkeä. Eli lehteä voi hyvinkin kutsua koko perheen lehdeksi.


Tilaa Kodin Kuvalehti ja saat tilaajalahjan
Tartu Kodin Kuvalehden tarjoukseen, jossa 7 numeroa vain 27,50 eurolla. Tilauksesi yhteydessä saat valita ihanan tilaajalahjan kolmesta eri vaihtoehdosta: tyylikäs harmaa huopakassi (arvo 39,00 euroa), Hackmanin Gourmet -kalaveitsi ja pihdit (arvo 20 euroa) tai kolme numeroa Kodin Kuvalehteä kaupan päälle. Tee tilaus ja saat lahjan, jolle tulee varmasti käyttöä!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti