keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Anna-lehdestä rakkaushoroskooppi 2015


Anna-lehti ilmestyy kerran viikossa ja sen suosio on kestänytkin äidiltä tyttärelle. Lehden uudistuminen aika ajoin varmistaa sen, että sisältö pysyy ajankohtaisena. Annasta löytyy artikkeleita muodista, kauneudesta ja terveydestä. Lehdestä löydät vinkit oman tyyliseen ja tilanteisiin sopivaan pukeutumiseen. Muotiesittelyissä perehdytetään uusimpiin muotitrendeihin tai vaikkapa muodikkaisiin urheiluvaatteisiin. Helpot meikkausvinkit auttavat valmistautumaan sekä arkiaamuun että juhlailtoihin.

Erilaisten ihmisten haastattelut ja esittelyt ovat aina mielenkiintoisia. Kertomukset tavallisten ihmisten tai julkisuushenkilöiden arjesta, harrastuksista tai matkoista kiinnostavat lukijoita. Lehdestä voi lukea aivan uskomattomia selviytymistarinoita. Annassa on mielenkiintoisia blogeja, kolumneja, lifestyle-artikkeleita, horoskooppeja, kilpailuja, ruokaohjeita ja paljon muuta. Ja tietenkin Annakan tarjoamat ns.seurapiirijuorut täytyy aina lukea.

Anna-lehti sisältää monipuolisesti naisia kiinnostavia asioita. Lehteä voi hyvinkin suositella vaikkapa tilattavaksi piristämään joko omaa viikkoa tai vaikka lahjaksi jollekkin läheiselle. Käy tutustumassa lehden tilaustarjoukseen tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti