maanantai 29. joulukuuta 2014

Kuntoilulehdet: Kunto Plus, Fit ja Me Naiset SPORT

Joulun jälkeen alkaa uusi innostus kuntoiluun ja painonpudottamiseen. Kuntoiluun erikoistuneista lehdistä saat hyviä vinkkejä oman kuntosi ja terveytesi edistämiseen. Seuraavassa esittelyssä kuntoilulehdet Kunto Plus, Fit ja Me Naiset Sport. Niitä voi vertailla ja miettiä, mikä olisi itselleen sopiva lehti.

Kunto Plus on varsin monipuolinen ja asiallinen kuntoilijan lehti. Lehdestä löytyy hyviä liikunta- ja treenivinkkejä, lihaskunto- , kiinteytys- tai venyttelyohjeita, annetaan ohjeita liikunnan aloittamiseen ja suorittamiseen, kerrotaan varusteista, eri liikunnanlajeista ja paljon muusta. Ruokareseptejä ja ravinto-ohjeita löytyy sekä kuntoilijoille että painonpudottajille, joka tilanteeseen sopivia. Lehdessä on ohjeita vaikkapa oman ruokapäiväkirjan pitämiseen. 

Kunto Plus- lehti on ammattitaidolla tehty ja sisältää paljon arvokasta tietoa jokaiselle kuntoilijalle. Lehdessä on nyt menossa tarjous, jossa 3 kk;n lehtitilauksen lisäksi saat tilaajalahjana aktiivisuusrannekkeen. Tälläinen ranneke on erinomainen apuväline oman kuntosi ja terveytesi seurantaan.

 Käy tutustumassa Kunto Plus-lehden tarjouksiin

Fit

Fit-lehti sisältää asiaa liikunnasta, ravinnosta ja terveellisistä elämäntavoista. Lehdestä löytyy tietoa uusimmista lajeista, parhaista ja ajankohtaisimmista treenivinkeistä, kauniista sporttimuodista, liikkujan kauneudenhoitovinkeistä, kevyitä reseptejä, matkailuvinkkejä, ihmissuhdetarinoita sekä painonhallinta ohjeita. Fit on suunnattu urheilusta ja hyvästä olosta nauttivalla naiselle.

Aloita uusi, liikunnallisempi elämä ja tilaa FIT! Synttäritarjous 4+2kk 19,90 voimassa vain tammikuun.

Me Naiset Sport on lehti, joka antaa hyväntuulisesti tietoa uusista tuotteista, lajeista ja trendeistä sekä sporttimuodin ja kauneiden viimeisimmistä uutuuksista. Lehdestä saat hyödyllisiä ohjeita liikuntaan ja ravitsemukseen, erilaiset reseptit ja treenivinkit kuuluvat joka lehden vakiosisältöön. Sport-lehdessä on juttuja myös julkisuuden henkilöistä sekä matkailusta. On siis monenlaisia juttuja naisille, jotka liikkuvat säännöllisesti, ovat aktiivisia elämäntavoiltaan ja pitävät esimerkiksi shoppailusta.

SPORT on irtautunut MeNaiset- lehdestä ja uudistunut. Pienempi, kätevämpi koko sopii joka käteen ja sporttikassiin. Kiiltävä kansi sekä sisäsivuilla trendikäs mattapaperi ei kiillä salin loisteessakaan.

Saat 6 kk:n lehdet tarjoushintaan vain 29 € ja tilaajalahjan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti