sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Ruokalehdet

Ruokalehtiä selailemalla löytyy monesti kivoja reseptejä ja vinkkejä ruuanlaittoon ja leivontaan silloin, kun entiset reseptit alkavat kyllästyttää. Kun tilaat itsellesi jonkin lehden, saat kotiisi uuden lehden mukana ajankohtaisia ja uusia herkullisia ohjeita. Voit aina kokeilla jotakin erilaista reseptiä kuin ennen. Ruokalehdet sisältävät paljon kauniita kuvia, joista näkyy hyvin se, millaiseen lopputulokseen ohjeilla pyritään.


Maku

Maku-lehti on täynnä reseptejä arki- ja juhlaruokaan sekä leivontaan. Joka lehdellä on jokin selkeä teema. Resepteissä otetaan myös huomioon kauden raaka-aineet. Huolellisesti laadituissa resepteissä on sopivia sekä aloitteleville kokeille että myös edistyneimmille ruuanlaittajille. Lehden ohjeilla jokainen onnistuu taikomaan herkullisia maku-elämyksiä.

Saat tilaajalahjaksi kaksi keraamista veistä, arvo 72€.


Glorian Ruoka&Viini

Glorian Ruoka&Viini on täynnä ruokareseptejä, joita ovat olleet tekemässä maan parhaat ruoka-asiantuntijat. Reseptit ovat testattu moneen kertaan joten niillä ruuanlaitto onnistuu varmasti. Ohjeiden avulla voi kokeilla aivan uusia ruoka-aineita tai muokata vanhoja klassikkoruokia uudella tavalla. Lehdestä löydät  myös juomasuositukset eri ruuille. Ammattilaisen avulla kotikokkikin saa täydellisen makuelämyksen aikaan.



Leivotaan

Leivotaan-lehti on leipurin ehdoton lehtivalinta. Lehti on täynnä herkullisia reseptejä,  joiden avulla loihdit keittiöön vastustamattomat tuoksut. Kiinnostavat ihmiset antavat omat lempireseptinsä, ja lehdessä esitellään erilaisia leivontavälineitä ja keittiöuutisia. Tutustu Leivotaan-lehteen ja sen tarjoukseen täältä.

Lehtiapajalta löytyy myös muita leivontaan ja ruuanlaittoon erikoistuneita lehtiä, kuten HerkkuLeivonta, ym. Myöskin ruotsinkieliset ja englanninkieliset ruokalehdet kuuluvat valikoimaan. Voit tutustua laajaan lehtivalikoimaan  ja tehdä haluamasi lehtitilauksen tästä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti