perjantai 9. tammikuuta 2015

Ihana askartelulehti





Ihana on nimensä mukaisesti todella ihana askartelulehti. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvästä lehdestä löytyy ohjeita ja ideoita sekä askarteluun että käsitöihin. Ihana-lehden ohjeilla on helppo ryhtyä puuhailemaan, sillä se onnistuu tavallisesti ihan tavallisilla kodin työvälineillä. Selkeät ja värikkäästi kuvitetut ohjeet varmistavat onnistumisen ilon.

Ihana-lehdestä löydät mm. seuraavia aiheita: paperiaskartelua, huovutusta, korujen valmistusta, metalliaskartelua, massatöitä, luonnonmateriaalia, kierrätystä, skräppäystä, lankatöitä ja helppoja ompelutöitä.

Joka lehdessä on aina 16 sivuinen Lasten Ihana-liite, jonka sisältämillä askartelu- ja käsityöohjeilla voi koko perhe askarrella yhdessä. Oma lapseni ainakin ihastui pikku-ihanan askarteluihin. Täytyisi nyt lähteä etsimään männynkäpyjä tuolta lumen alta, jotta pääsisi tekemään käpypöllöjä sekä kaivelemaan kiviä, jotta saisi tehdä oman kivikylän piirtämällä kiviin taloja, autoja, puita jne. Mutta ehkä me jätetään ne askartelut kevääseen.



Ihana-lehden avulla voit tehdä kädentaitoja rakkaudella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti