lauantai 16. joulukuuta 2017

Kuntoilulehdet netistä - Inspiraatioita liikkumiseen

Kuntoilulehdet antavat inspiraatioita liikkumiseen ja hyvinvoinnin parantamiseen. Netistä voit tilata kuntoilulehdet kampanjahintaan suoraan niitä julkaisevilta kustantajilta. Uutena tilaajana saa myös tilaajalahjan, usein myös valittavana useita vaihtoehtoja!


Suosituimmat kuntoilulehdet netistä tilattavana


FIT 5 nroa + Lumene-meikkisetti 22,90 € (norm. 39,90€ ) etu 44 %, klikkaa tästä! 
Fit on Suomen suosituin liikunnan ja hyvinvoinnin media. Se on personal trainer: lehdessä, verkossa, sosiaalisessa mediassa, tabletissa ja live-tapahtumissa.
Fit lisää elämään energiaa ja auttaa tekemään tavoitteista totta. Fit motivoi painonpudotuksessa, kunnon kohotuksessa, ruokavalioremontissa tai hyvän olon löytämisessä. Peilikuva kertoo, miten tehokkaita Fitin ohjeet ovat! -lehden jokaisesta numerosta löytyy uusimmat uutiset liikunnan maailmasta, konkreettisia treeniohjeita, ravinto- ja terveysjuttuja, reseptejä ja henkilöhaastatteluja – asiantuntevasti, mutta kepeästi ja motivoivasti paketoituina.

Katso KUNTO PLUS lehden tämän hetken tarjoukset täältä!
KUNTO PLUS esittelee uudet kuntoilutrendit ja kertoo, miten pidetään huoli hyvinvoinnista syömällä oikein. KUNTO PLUS antaa inspiraatiota, olipa kuntoilumuoto mikä tahansa.


Tilaa nyt SPORT-lehti ja saat lahjan!
Sport itsellesi tai lahjaksi tarjoushintaan 6 kk (5 numeroa) vain 29 € (norm. 49,80 €)! Lisäksi saat Bluebiit BlueActive3-aktiivisuusrannekkeen, jolla seuraat kellonajan lisäksi päivän aikana kertyneitä askelmääriä, kulutettuja kaloreita ja kuljettua etäisyyttä- Lisäksi aktiivisuusranneke mittaa unenlaatua.
SPORT on hyvänolon, kauneuden ja liikunnan laadukas lifestylelehti, joka on lähellä ihmistä ja helposti luettava. Lehti  tarjoaa neuvoja, vinkkejä ja ohjeita liikkumiseen, ravitsemukseen, painonhallintaan, hyvinvointiin, muotiin, kauneuteen ja matkailuun.

Hyvä terveys 4 nroa nyt 29,90 € ja valinnainen upea lahja kaupan päälle.
Kun kyse on terveydestäsi, haluat varmasti tutkittua, taatusti luotettavaa tietoa. Hyvän Terveyden tilaajana saat tutkitun tiedon lisäksi eväitä terveeseen ja tasapainoiseen elämään. Lehden aiheita ovat ruoka, terveyttä edistävä liikunta, arjen hyvä olo, henkinen hyvinvointi ja tasapainoiset ihmissuhteet. Runsaasti koskettavia tarinoita, kuinka pulmiin ja käytännön haasteisiin löytyy hyviä ja rakentavia ratkaisuja.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti